Om oss

Imago design er stolte av å presentere sitt arbeid på disse sidene. Her vil du finne eksempler på produkter vi kan levere, så som grafisk design, webdesign, fotografier og illustrasjoner. Innen grafisk design lager vi alt trykksaker, digitalt og på papir, fra visittkort til plakater.

Grafisk design – profesjonell visuell kommunikasjon
Et godt grafisk design har fokus på estetikk, funksjonalitet og informasjonsflyt. Et stilrent og gjennomført grafisk design kommuniserer med målgruppen på en god måte.

Viktige elementer i grafisk design er typografi, farge og formbruk. Det er essensielt å kunne nå ut til målgruppen. For å oppnå det, må vi bruke vår kreativitet til å skape iøyenfallende løsninger, få de rette personene til å bli nysgjerrig på det som blir presentert.

Rene og gjennomførte design gir et mer profesjonelt inntrykk. Konformitet gjennom hele produktet gir et sammenhengende og samlende inntrykk, hvor man oppfatter det å tilhøre ett firma eller merke.

En enhetlig firmaprofil er svært viktig for bedriften utad. Logo, fargebruk, typografi og design bør være likt på alt fra visittkort til nettsider.

Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva du skal gjøre for å gjøre din bedrift mer synlig.

Runa Aadalen startet som fotograf i 1984, og har arbeidet mye med portrett- og produktfotografering for oppdragsgivere som Byggmakker, Polyteknisk Revy, Magasinet villmarksutstyr, Presse & Informasjon, Buskerud fylke og RAM recordings for å nevne noen. Hun har Bachelor i Visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud, avd. Drammen. (2012)

Samarbeidspartner Slettevold design v/ Maria Madhu Slettevold har jobbet flere år som webdesigner/webprogrammerer. Hun har Bachelor i Visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud, avd. Drammen. (2012)

Vi leverer Fotografier til presse, brosjyrer, årsmeldinger. Illustrasjoner Fotomontasjer – fotomanipulasjoner Trykksaker som CD-covere, brosjyrer og plakater. Digitalt og på papir. Hjemmesider for bedrifter, organisasjoner og private. Vi lager også logo og firmaprofil.

Eksempler på hva vi kan levere finner du under linkene Fotografi, Grafisk design og Webdesign.